Olt: Două trenuri Accelerat au rămas înzăpezite din cauza viscolului

Două trenuri de călători, Acceleratul 730 Râmnicu Vîlcea - Bucureşti Nord şi Acceleratul 1730 Bucureşti Nord - Râmnicu Vîlcea, au rămas înzăpezite, miercuri seară, în judeţul Olt, din cauza viscolului, lucrătorii CFR făcând eforturi, la ora transmiterii acestei ştiri, pentru a le aduce în gări.

111 afișări
Imaginea articolului Olt: Două trenuri Accelerat au rămas înzăpezite din cauza viscolului

Olt: Două trenuri Accelerat au rămas înzăpezite din cauza viscolului (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, comisar Claudia Radu, Acceleratul 730, care circulă pe relaţia Râmnicu Vâlcea - Bucureşti, a rămas înzăpezit între localităţile Şopârliţa şi Vlăduleni, din judeţul Olt, garnitura, în care se află zece persoane, urmând a fi tractată până în Gara Piatra-Olt.

Acceleratul 1730, care circulă pe ruta Bucureşti - Râmnicu Vâlcea, a rămas blocat în zona Caracal, unde urmează a fi tractată garnitura, în care se află 15 persoane.

Din cauza viscolului puternic, patru localităţi din judeţul Olt - Grădinari, Ştefăneşti, Vîlcele şi Cîrligani - au rămas fără energie electrică.

Drumarii lucrează pentru a debloca traficul pe 24 de drumuri judeţene şi trei comunale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici