Om de afaceri din Brăila care a sunat la 112 să spună că vrea să se sinucidă, găsit mort

Un om de afaceri din Brăila în vârstă de 40 de ani a sunat la Serviciul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că intenţionează să se sinucidă, indicând inclusiv locul în care se află, însă poliţiştii şi procurorul care au mers la caz l-au găsit mort în momentul în care au ajuns la adresa indicată.

362 afișări
Imaginea articolului Om de afaceri din Brăila care a sunat la 112 să spună că vrea să se sinucidă, găsit mort

Om de afaceri din Brăila care a sunat la 112 să spună că vrea să se sinucidă, găsit mort (Imagine: Shutterstock)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila, joi, operatoarea de serviciu de la Serviciul Naţional Unic Apel de Urgenţă 112 Brăila a fost sesizată telefonic de un bărbat care, după ce s-a prezentat, a spus că se află în garajul locuinţei lui şi că intenţionează să se sinucidă.

În urma primirii apelului, la locul indicat s-a deplasat imediat o echipă formată din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila şi poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale, Serviciul Criminalistic şi Biroul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase.

Oamenii legii l-au găsit însă pe bărbat fără viaţă, împuşcat în cap.

Cadavrul a fost găsit în garajul imobilului în care bărbatul locuia, pe strada Ştefan cel Mare, din Brăila. Brăileanul era întins pe pardoseală şi avea la cap o plagă împuşcată, iar în imediata apropiere a acestuia poliţiştii au găsit o armă de vânătoare.

Bărbatul avea 40 de ani şi era din municipiul Brăila, el fiind patronul unei firme de constructii şi produse de feronerie din Brăila.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că brăileanul ar fi avut probleme financiare care l-au determinat să se sinucidă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici