Omul de afaceri George Becali, la ieşirea din sediul DNA: Mi s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile

Omul de afaceri George Becali a declarat la ieşirea din sediul DNA că procurorii i-au adus la cunoştinţă acuzaţiile de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului, în legătură cu declaraţiile pe care le-a dat acesta în dosarul afaceristului Gabriel Popoviciu.

9346 afișări
Imaginea articolului Omul de afaceri George Becali, la ieşirea din sediul DNA: Mi s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile

George Becali, finanţatorul echipei Steaua este audiat la DNA (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Foto)

UPDATE: "Mi s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile", a declarat George Becali după audieri.

Acesta este acuzat de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului după declaraţiile date în dosarul în care este judecat omul de afaceri Gabriel Popoviciu pentru complicitate la abuz în serviciu contra şi dare de mită în legătură cu retrocedarea unui teren din zona Băneasa.

Este vorba despre declaraţia pe care a dat-o George Becali în faţa judecătorilor la data de 15 februarie 2016, fiind relatate informaţii diferite de cele din mărturia pe care a depus-o iniţial în dosar, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

"Sunt chemat în legătură cu dosarul Puiu Popoviciu. Mărturie mincinoasă nu are cum să fie. Orice aş spune eu, infracţiunea de abuz în serviciu e pe acte. Orice aş declara, nu are relevanţă pentru că nu am să ştiu eu ce ştiu procurorii. Nu mi-am schimbat nicio declaraţie. Tot adevărul este în acte", a declarat George Becali la intrarea în sediul DNA.

George Becali este audiat în legătură cu dosarul în care este judecat omul de afaceri Gabriel Popoviciu pentru complicitate la abuz în serviciu contra şi dare de mită în legătură cu retrocedarea a două terenuri din zona Băneasa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici