Operaţiunea de salvare a oilor din nava răsturnată în Portul Midia s-a încheiat. Câte cadavre de animale zac pe Marea Neagră

Operaţiunea de căutare-salvare a oilor de pe nava răsturnată în Portul Midia s-a încheiat vineri seară, fiind în total 254 de animale salvate, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Constanţa.

4411 afișări
Imaginea articolului Operaţiunea de salvare a oilor din nava răsturnată în Portul Midia s-a încheiat. Câte cadavre de animale zac pe Marea Neagră

Operaţiunea de salvare a oilor din nava răsturnată în Portul Midia s-a încheiat

"Operaţiunea de căutare - salvare a oilor s-a terminat! Mulţumim voluntarilor ARCA şi i tuturor reprezentanţilor instituţiilor care ne-au sprijinit în toate aceste zile! De asemenea, datorita spuselor specialistilor din cadrul DSVSA care confirma faptul ca nu mai sunt şanse sa găsim ovine în viata la bordul nave, operaţiunea s-a încheiat", a anunţat ISU Constanţa, pe Facebook.

În total, 254 de animale au fost salvate. Nava cu pavilion Palau s-a răsturnat, duminică, în Portul Midia. La bordul ei se aflau peste 14.000 de oi şi un echipaj format din 22 de marinari.

După cinci zile de intervenţii, salvatorii au reuşit să aducă la mal doar 254 de oi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici