Oprescu:Am primit citaţie la DNA în calitate de martor al unor situaţii din campania electorală 2004

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, joi seară, la postul de televiziune Realitatea, că a primit o citaţie de la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), căreia i-a şi dat curs, în calitate de martor "al unor situaţii din campania electorală din 2004".

135 afișări
Imaginea articolului Oprescu:Am primit citaţie la DNA în calitate de martor al unor situaţii din campania electorală 2004

Oprescu:Am primit citaţie la DNA în calitate de martor al unor situaţii din campania electorală 2004

Oprescu a precizat că a fost citat în legătură cu materiale de afişaj electoral, precizând că a fost în 2004 şef al campaniei PSD pe Bucureşti la alegerile generale.

Acesta a mai spus că nu a fost citat în dosarul lui Adrian Năstase pivind campania electorală din 2004, ci pe o parte colaterală, respectiv legată de modul de procurare a materialelor electorale.

Întrebat dacă are dosar de cercetare la DNA, Sorin Oprescu a spus că nu are şi că a fost chemat în calitate de martor, fără a preciza când a fost la audieri.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) l-au trimis în judecată, în 20 ianuarie, pe Adrian Năstase, în dosarul "Trofeul calităţii", fiind acuzat de corupţie în legătură cu strângerea mascată de fonduri pentru campania prezidenţială din 2004 a politicianului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici