Opt răniţi, într-un accident pe DN 65 B, în Argeş

Opt persoane au fost rănite şi trei maşini au fost avariate, în urma unui accident de circulaţie petrecut pe DN 65 B, în dreptul localităţii argeşene Bradu, şase dintre răniţi fiind duşi la Spitalul Judeţean Argeş.

42 afișări
Imaginea articolului Opt răniţi, într-un accident pe DN 65 B, în Argeş

Opt răniţi, într-un accident pe DN 65 B, în judeţul Argeş

Medicii argeşeni au decis, duminică seară, ca trei dintre victimele occidentului să fie transportate la spitale din Bucureşti.

Potrivit Dispeceratului Serviciului de Ambulanţă Argeş, dintre cele opt victime ale accidentului, un bărbat în stare comatoasă a fost transportat la Spitalul Bagdasar din Bucureşti, iar alte două victime, un bărbat şi o femeie, ambii în stare gravă, au ajuns cu salvările la Spitalul de Urgenţă din Bucureşti.

Politiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

Şoferul care a provocat carambolul a declarat poliţiştilor că nu a vrut să întoarcă maşina pe linia continuă şi spune că autoturismul a derapat din cauza carosabilului umed.

Poliţiştii argeşeni au confirmat că acesta va fi cercetat în stare de libertate pentru vătămare corporală şi distrugere din culpă.

Potrivit comisarului şef Marian Badea, şeful Poliţiei Rutiere Argeş, şoferul unei Dacii în care mai erau patru pasageri a întors maşina, probabil peste linia continuă a şoselei, intrând în coliziune cu alte două autoturisme Dacia - un Papuc şi o Berlină, care circulau regulamentar, în care erau şoferii şi cel puţin cinci pasageri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici