Oradea: O femeie a murit după ce un mal de pământ s-a surpat peste ea - VIDEO

O femeie în vârstă de 49 de ani a murit, marţi, după ce un mal de pământ s-a surpat peste ea, în timp ce făcea săpături pentru a lua bucăţi de fier vechi din incinta unei fabrici dezafectate din Oradea.

45 afișări
Imaginea articolului Oradea: O femeie a murit după ce un mal de pământ s-a surpat peste ea - VIDEO

Oradea: O femeie a murit după ce un mal de pământ s-a surpat peste ea

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bihor, femeia făcea săpături pentru a lua fier vechi de la fosta fabrică de maşini-unelte "Înfrăţirea", iar la un moment dat unul dintre malurile şanţului în care se afla s-a prăbuşit peste ea.

La faţa locului au mers echipaje ale ISU şi ale SMURD şi un echipaj de la descarcerare, care au intervenit pentru scoaterea victimei, însă medicii nu au mai putut să o salveze pe femeie.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, subcomisarul Ioana Indrieş, a precizat că poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Oradea fac cercetări în acest caz.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici