Orban, de Ziua Amintirii Holocaustului: Marşul Vieţii de anul acesta va fi diferit din cauza pandemiei

  • Premierul Orban transmite un mesaj cu ocazia Zilei Amintirii Holocaustului şi a Eroismului
  • Orban: Marşul Vieţii de anul acesta va fi diferit din cauza pandemiei de Coronavirus
  • Orban: Stigmatizarea pentru orice criteriu etnic, social, religios nu este compatibilă cu o societate civilizată
114 afișări
Imaginea articolului Orban, de Ziua Amintirii Holocaustului: Marşul Vieţii de anul acesta va fi diferit din cauza pandemiei

Orban, de Ziua Amintirii Holocaustului: Marşul Vieţii de anul acesta va fi diferit din cauza pandemiei

Premierul Orban a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Amintirii Holocaustului şi Eroismului. Ludovic Orban a condamnat în mesajul său orice tip de stigmatizare socială, etnică sau religioasă şi mai spune premierul, drumul dintre lagărele Auschwitz-Birkenau va fi rememorat virtual anul acesta.

"Marşul Vieţii, organizat anual pe drumul durerii dintre fostele lagăre de exterminare de la Auschwitz-Birkenau, va fi diferit de această dată din cauza pandemiei de coronavirus.(...)  Pentru prima oară, drumul dintre cele două foste lagăre ale morţii va fi rememorat doar virtual,  dar încărcătura emoţională este, poate, chiar mai puternică decât în anii trecuţi", a transmis premierul Ludovic Orban.

Premierul Ludovic Orban condamnă în mesajul său orice fel de stigmatizare etnică, socială sau religioasă.

"Trăim astăzi într-o lume a globalizării, în care oamenii au învăţat să accepte diversitatea. Stigmatizarea pe orice criteriu, etnic, social, cultural sau religios nu este compatibilă cu o societate civilizată şi nimic nu poate justifica intoleranţa faţă de ceilalţi, ura socială sau antisemitismul", mai transmite Orban.

 
 

 


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici