Orban, despre deschiderea şcolilor: Există trei, patru scenarii pe care le luăm în calcul

  • Premierul Ludovic Orban a declarat că autorităţile au în discuţie „trei, patru” scenarii pentru deschiderea anului şcolar
  • „Totul depinde de evoluţia epidemiei”, a mai punctat el
1287 afișări
Imaginea articolului Orban, despre deschiderea şcolilor: Există trei, patru scenarii pe care le luăm în calcul

Orban, despre deschiderea şcolilor: Există trei, patru scenarii pe care le luăm în calcul

Premierul Ludovic Orban a declarat că autorităţile au în discuţie „trei, patru” scenarii pentru deschiderea anului şcolar, un grup de lucru interministerial analizând toate variantele. „Totul depinde de evoluţia epidemiei”, a mai punctat el.
 
„Cred că presiunea asta pentru a furniza informaţii despre deschiderea şcolilor acum este rezultatul, mai degrabă, a iniţiativei demagogice a PSD, care m-a chemat să vorbesc eu despre deschiderea şcolilor, să vorbesc de câte-n lună, câte-n stele”, a afirmat Ludovic Orban, după ce a fost întrebat despre deschiderea anului şcolar, în timpul unei declaraţii de presă.
 
El a mai spus că este constituit un grup de lucru interministerial care pregăteşte toate scenariile, în funcţie de situaţia epidemiologică, pentru deschiderea şcolilor.
 
De asemenea, premierul a arătat că trebuie făcută o evaluare a infrastructurii, a cadrelor didactice.
 
„Vor fi trei-patru scenarii. Se ştie că nu sunt multe. Ne uităm ce se întâmplă afară. Când vom fi pregătiţi, vom comunica. Dar spun încă o dată - totul depinde de evoluţia epidemiei”, a mai declarat Ludovic Orban.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici