Osemintele unei persoane neidentificate, găsite într-un canal din Buzău

Osemintele unei persoane neidentificate, cel mai probabil un copil, au fost descoperite, joi, într-un canal în municipiul Buzău.

1 afișare
Imaginea articolului Osemintele unei persoane neidentificate, găsite într-un canal din Buzău

Osemintele unei persoane neidentificate, găsite într-un canal din Buzău

Oasele au fost descoperite joi, la prînz, de o echipă de muncitori ai Regiei Autonome Municipale Buzău. Lucrătorii RAM efectuau o lucrare în momentul în care au descoperit cadavrul descompus.

La o primă vedere, criminaliştii din cadrul IPJ Buzău au apreciat că ar putea fi vorba de cadavrul unui copil, judecând după hainele şi încălţămintea descoperite în canal.

Osemintele au fost duse la Serviciul de Medicină Legală unde specialiştii ar urma să steabilească natura şi profilul genetic al oaselor. În funcţie de toate acestea, urmează ca anchetatorii să poată stabili identitatea celui decedat, precum şi cauzele decesului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici