OT-PDL spune că a strâns 30.000 de lei pentru pensionari

Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat Liberal (OT-PDL) susţine, într-un comunicat de presă, că a adunat 30.000 de lei pentru pensionari, într-un cont de solidaritate.

20 afișări
Imaginea articolului OT-PDL spune că a strâns 30.000 de lei pentru pensionari

OT-PDL spune că a strâns 30.000 de lei pentru pensionari (Imagine: Viorel Dudau/Mediafax Foto)

"Iniţiativa Organizaţiei de Tineret a Partidului Democrat Liberal demonstrează solidaritatea dintre generaţii care este necesară în aceste momente speciale prin care trece România, respectiv efectele crizei economice care afectează toate statele", se arată în comunicatul semnat de Cristian Hriţuc, preşedintele interimar al OT-PDL.

Sumele adunate vor fi virate în Fondul Solidaritatea.

OT-PDL menţionează că proiectul iniţiat va continua, tinerii democrat-liberali invitând şi alte organizaţii similare din celelalte partide să iniţieze astfel de măsuri de solidaritate cu pensionarii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici