(P) Ghid de cumpărare a unui prăjitor de pâine

Există mulţi factori pe care trebuie să îi iei în considerare atunci când cumperi un prăjitor de pâine pentru bucătăria ta.

134 afișări
Imaginea articolului (P) Ghid de cumpărare a unui prăjitor de pâine

Prăjitoarele de pâine pot părea de bază, dar sunt esenţiale pentru fiecare gospodărie. Poate ai auzit zicala că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Deci da, în multe gospodării, micul dejun înseamnă pâine prăjită sfârâind cu ouă şi o ceaşcă de cafea. Dacă acesta este micul tău dejun ideal, atunci deţinerea unui prăjitor de pâine este ceva ce vei considera important. Este pur şi simplu unul dintre acele articole care îţi pot uşura sarcina în bucătărie.

La fel ca orice alt aparat de bucătărie, prăjitoarele de pâine sunt disponibile în diferite tipuri, dimensiuni şi intervale de preţ. Astfel, navigarea prin gama largă de opţiuni poate deveni destul de complicată. Cu caracteristici precum setările de dezgheţare sau controalele de temperatură şi timp, poate că ar trebui să te gândeşti puţin înainte de a achiziţiona unul nou. Pentru a te ajuta să găseşti cele mai bune prăjitoare de pâine pentru tine, iată câteva puncte pe care ar trebui să le reţii.

Tipuri de prăjitor de pâine

Prăjitor de pâine de tip pop-up

Este un prăjitor de pâine automat care se deschide odată ce ciclul de prăjire este încheiat cu ajutorul senzorului său inteligent. Viteza procesului de prăjire poate fi monitorizată folosind un buton de pârghie sau un buton.

Nivelul de crocant maroniu de pe pâinea prăjită poate fi controlat în funcţie de prăjitorul de pâine pe care îl cumperi. Cu toate acestea, prăjitorul pop-up are un singur slot sau maxim două care te limitează la 1-2 felii de pâine la un moment dat.

Prin urmare, este potrivit pentru uz personal şi nu pentru uz de familie numeroasă.

Prăjitor de pâine de tip cuptor

Acesta este un aparat versatil, cu o uşă frontală şi rafturi dispuse orizontal, care pot prăji şi găti alimente. Cu toate acestea, este utilizat prin plasarea alimentelor pe rafturi cu uşa închisă şi apoi setarea unui ciclu de gătit prin comenzile digitale.

În mod similar, la fel ca prăjitorul pop-up, este setat sau proiectat să se oprească odată ce ciclul de gătire este finalizat automat. Chiar şi aşa, vine cu comenzi digitale şi presetări de gătit.

Îţi permite să prăjeşti pâine cu toppinguri precum brânză, carne, usturoi etc.

Află totul despre prăjitoarele de pâine şi alege-l pe cel mai bun pentru bucătăria ta.

1. Opţiune cu numeroase felii

Dacă faci pâine prăjită doar pentru tine, atunci probabil că poţi lua unul obişnuit. Cu toate acestea, dacă faci pentru familia ta, ar fi bine să îţi iei un prăjitor de pâine care poate face simultan cel puţin 4-8 felii. În acest fel, un singur prăjitor de pâine poate face ca întregul proces să fie mai simplu şi mai rapid. Cele mai multe dintre acestea sunt destul de accesibile şi uşor de utilizat.

2. Cu butoane automate

Trecând dincolo de prăjitorul de pâine de bază, vei descoperi că prăjitoarele de pâine din ziua de azi au lumini LED care afişează o numărătoare inversă pentru timpul de încălzire rămas sau alerte pentru a te asigura că îţi mănânci pâinea prăjită cât timp este încă caldă. Unele dintre ele vin, de asemenea, cu opţiuni de reîncălzire.

3. Funcţie de curăţare ridicată

Funcţia de curăţare ridicată te ajută să îndepărtezi chiar şi bucăţile mai mici de pâine. Această funcţie ajută la o curăţare uşoară şi profundă a prăjitorului de pâine. O tavă detaşabilă care te poate ajuta să cureţi cu uşurinţă pesmetul sau scurgerile de brânză este, de asemenea, esenţială.

4. Opţiunea Many-In-One

Prăjitoarele de pâine nu sunt destinate doar pâinii; poţi folosi un prăjitor de pâine pentru a încălzi o pizza mică, o mână de cartofi prăjiţi, resturi şi multe altele. Cuptoarele cu prăjitor de pâine sunt un instrument de gătit excelent atunci când primeşti prieteni la tine.

5. Modele elegante

Dacă te gândeşti să achiziţionezi un prăjitor de pâine, ar trebui să iei în considerare aspectul acestuia şi modul în care se potriveşte cu restul bucătăriei tale. Deoarece va fi ceva care cel mai probabil îţi va ocupa tot timpul spaţiul de pe tejghea, ai putea dori să alegi unul care arată elegant şi care îşi face treaba perfect.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici