(P) Meseria e brăţară de aur

”Meseria e brăţară de aur” spune o vorbă din bătrâni. Şi foarte actuală, dacă ne gândim cât de greu este să găsim un meseriaş bun, priceput şi onest care să ne ajute fie să renovăm apartamentul, să reglăm tâmplăria din termopan, să schimbăm o baterie sanitară etc.

2773 afișări
Imaginea articolului (P) Meseria e brăţară de aur

(P) Meseria e brăţară de aur

Tinerii sunt atraşi din ce în ce mai puţin să urmeze o şcoală de meserii, iar conform studiului EXACT CC din 2015, doar 12% dintre români ar recomanda unei persoane apropiate să urmeze o şcoală profesională. Şi atunci, unde mai găsim în ziua de azi un meseriaş bun? Unul dintre puţinele răspunsuri valabile este PE AJUSTO.RO.

Ajusto.ro este o platformă construită în jurul comunităţii de meseriaşi care ştiu meserie. În luna septembrie, din 303 meşteri înscrişi în sistem, doar 19 au fost acceptaţi. Acest rezultat vine să întăreasca ideea ca meseriaşii buni sunt greu de găsit. Dar mai spune un lucru şi anume faptul ca selecţia este seriosă, iar criteriile pe baza cărora ne alegem colaboratorii sunt uşor de îndeplinit doar de către cei care îşi preţuiesc meseria.

19. Poate că sunt puţini, dar cu siguranţă sunt buni şi muncesc după standard, nu după ureche. Ceilalţi aplicanţi fie nu acceptau să lucreze cu forme legale, cu factură prin firmă sau PFA, fie nu au trecut de probele practice, fie nu sunt interesaţi să lucreze cu parteneri, au cazier sau sunt plecaţi din ţară. Ajusto.ro este un proiect curajos apărut din necesitatea de a acoperi această nevoie uriaşă de oameni care ştiu meserie.

În acest context, nu avem nicio reţinere în a recomanda această platformă celor care au nevoie de un meşter bun pentru un proiect de amenajare, pentru o reparaţie, pentru o lucrare acasa sau la firmă. După înscrierea lucrării pe Ajusto.ro şi un timp de aşteptare scurt, poţi fi sigur că vei primi cel mai bun cost, asigurarea că lucrările se fac după standard nu după ureche, garanţie pentru munca efectuată. În plus, nu va trebui să dai fuga la bancomat după cash, căci vei putea plăti online, şi nici nu trebuie să dai bacşiş.

Iar dacă ştii că ai printre cunoştinţe un meşter priceput, ni-l poţi recomanda şi nouă pe ajusto.ro/ro/recomanda. La final, dacă acesta va fi acceptat în comunitatea meşterilor Ajusto, vei câştiga o lucrare gratuită, iar meşterul multe proiecte pentru care nici nu va trebui să alerge.

Meşterii aleşi sunt cartea noastră de vizită, astfel că îi vom alege şi recomanda doar pe cei în care avem încredre, pe care ne putem baza şi pe care i-am chema şi la noi acasă. Serviciul este valabil pentru Bucureşti şi Ilfov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici