Pană MAJORĂ de curent în mai multe cartiere din Capitală | UPDATE Transelectrica: Până la ora 17.40 au fost realimentaţi toţi consumatorii afectaţi/ Două staţii de metrou, bulevarde şi semafoare au rămas zeci de minute fără curent

O avarie la staţia Fundeni a Transelectrica a provocat o pană de curent în Bucureşti, care a afectat zona de Nord şi zona de Est, fiind implicate mai multe cartiere printre care Floreasca, Dristor, Obor şi Pantelimon, au transmis, miercuri, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii din domeniul energetic. Pana de curent a afectat şi iluminatul din staţiile de metrou Iancului şi Pipera, însă circulaţia tramvaielor şi troleibuzelor s-a desfăşurat normal. În sectoarele 1 şi 2, în zonele Barbu Văcărescu- Pipera- Tei-Pantelimon, nu au funcţionat iluminatul stradal şi nici semafoarele, anunţă Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

5426 afișări
Imaginea articolului Pană MAJORĂ de curent în mai multe cartiere din Capitală | UPDATE Transelectrica: Până la ora 17.40 au fost realimentaţi toţi consumatorii afectaţi/ Două staţii de metrou, bulevarde şi semafoare au rămas zeci de minute fără curent

Avarie MAJORĂ de curent în Capitală. Mai multe cartiere sunt în întuneric. În sectoarele 1 şi 2, în zonele Barbu Văcărescu-Pipera-Tei-Pantelimon, nu funcţionează semafoarele LIVE TEXT

Transelectrica, transportatorul naţional de energie, a confirmat că avaria s-a produs la una dintre staţii, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii companiei. „Miercuri, 1 noiembrie, la ora 16.40, a avut loc o avarie în staţia electrică 220/110 /10 kV Fundeni, fiind afectate mai multe cartiere din zona de est şi de nord a Capitalei", a transmis compania.

18.03 Transelectrica investighează cauzele penei de curent produse în Bucureşti

În urma penei de curent produse miercuri după-amiaza în Bucureşti (regiunile nord şi est), compania Transelectrica „lucrează la identificarea cauzei care a condus la producerea avariei”, transmite transportatorul naţional de energie.

"Până la ora 17.40 au fost realimentaţi în mod operativ toţi consumatorii afectaţi. În acest moment s-a revenit într-o schemă de funcţionare stabilă din punct de vedere al alimentării sigure a consumatorilor”. În acest moment se lucrează la identificarea cauzei care a condus la producerea avariei”, se arată într-un comunicat al transportatorului de energie.

„Le cerem scuze tuturor consumatorilor afectaţi de avaria înregistrată în reţeaua Transelectrica”, precizează compania.

17.50: În sectoarele 1 şi 2, în zonele Barbu Văcărescu-Pipera-Tei-Pantelimon, nu funcţionează semafoarele

În Capitală, în sectoarele 1 şi 2, în zonele Barbu Văcărescu- Pipera- Tei-Pantelimon, nu funcţionează iluminatul stradal şi nici semafoarele, anunţă Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Reprezentanţii Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) au precizat că, în Bucureşti, în sectoarele 1 şi 2, în zonele Barbu Văcărescu- Pipera- Tei-Pantelimon, nu funcţionează iluminatul stradal şi nici semaforizarea.

Fluenţa traficului rutier este asigurată, la ora transmiterii ştirii, de către poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere.

17.40 E-Distribuţie Muntenia lucrează pentru alimentarea clienţilor în urma penei de curent

E-Distribuţie Muntenia lucrează, la ora transmiterii acestei ştiri, pentru alimentarea clienţilor în urma defecţiunii în reţeaua de electricitate din zona Bucureşti, care a afectat zonele de nord şi de est şi iluminatul în staţiile de metrou Iancului şi Pipera.

„În după-amiaza zilei de 1 noiembrie 2017, a apărut un defect în reţeaua de electricitate din zona Bucureşti, nu în instalaţiile E-Distribuţie Muntenia. Aceasta a afectat alimentarea unor staţii de transformare operate de E-Distribuţie Muntenia în partea de nord şi de est a Bucureştiului. E-Distribuţie Muntenia lucrează pentru alimentarea clienţilor, fie cu ajutorul sistemelor automate fie prin manevre de telecontrol”, a transmis E-Distribuţie Muntenia.

Iluminatul în staţiile de metrou Piaţa Iancului şi Pipera a fost, de asemenea, afectat de pana de curent. „Ca urmare a penei de curent înregistrată astăzi în Bucureşti, Metrorex face precizarea că au existat probleme cu iluminatul peroanelor în staţiile Iancului şi Pipera. Problemele au fost remediate. Circulaţia trenurilor de metrou nu a fost afectată”, a anunţat Metrorex.

Circulaţia tramvaielor şi troleibuzelor nu a fost afectată de pana de curent, însă acestea au circulat astfel încât să nu se producă suprasolicitări pe reţea, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii RATB.

 

O avarie la staţia Fundeni a Transelectrica a provocat o pană de curent în Bucureşti, care a afectat zona de Nord şi zona de Est, fiind implicate mai multe cartiere printre care Dristor, Obor şi Pantelimon, au transmis, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii din domeniul energetic.

Transelectrica, transportatorul naţional de energie, a confirmat că avaria s-a produs la una dintre staţii, iar la ora transmiterii acestei ştiri se lucrează la realimentarea consumatorilor, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii companiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici