Panică într-un mall din Sibiu. Sute de oameni s-au autoevacuat după ce un incendiu a izbucnit într-un restaurant

Sute de oameni care se aflau duminică seara la mall-ul de la intrarea în Sibiu s-au autoevacuat, din cauza unui incendiu izbucnit la etajul clădirii. Nu s-au înregistrat victime, iar focul a fost stins în scurt timp.

2470 afișări
Imaginea articolului Panică într-un mall din Sibiu. Sute de oameni s-au autoevacuat după ce un incendiu a izbucnit într-un restaurant

Panică într-un mall din Sibiu. Sute de oameni s-au autoevacuat în urma unui incendiu izbucnit într-un restaurant

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina, un incendiu a izbucnit, duminică seara, la un fast-food de la la etajul doi al mall-ului din localitatea Şelimbăr, la graniţa cu oraşul Sibiu.

„Incendiul s-a manifestat cu degajare de fum dens, ceea ce a condus la declanşarea sistemului de detecţie sonor. Acest lucru a condus la autoevacuarea persoanelor existente în zona de mall”, a spus Voina.

ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj de pompieri, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD, iar incendiul a fost lichidat în scurt timp fără probleme.

Nu au fost semnalate victime.

În urma incendiului s-a deteriorat aparatul de gătit de la fast-food-ul unde a avut loc incidentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
panică,
mall,
incendiu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici