Papa Francisc face apel la un armistiţiu de Paşte în Ucraina

Papa Francisc a îndemnat Moscova şi Kievul să ajungă un armistiţiu de Paşte în Ucraina, care să ducă la negocieri pentru o pace durabilă.

339 afișări
Imaginea articolului Papa Francisc face apel la un armistiţiu de Paşte în Ucraina

Papa Francisc face apel la un armistiţiu de Paşte în Ucraina

„Lăsaţi armele jos!”, a spus Papa la finalul slujbei din Duminica Floriilor, la care au asistat zeci de mii de oameni în Piaţa Sfântul Petru, în Vatican.

„Să înceapă un armistiţiu de Paşte. Dar nu pentru a ne reînarma şi a relua luptele, ci un armistiţiu pentru a ajunge la pace prin negocieri reale”, a spus Suveranul Pontif, citat de Sky News.

Mai multe runde de negocieri au avut loc în Belarus sau prin legături video de la începutul războiului, în luna februarie.

Până acum, delegaţiile nu au reuşit să ajungă la un acord de încetare a focului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
papa francisc,
apel,
pace

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici