Paradă militară şi trafic restricţionat, miercuri, pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală

Miercuri, în intervalul 08.00 - 12.00, traficul pe Bulevardul Iuliu Maniu din Bucureşti va fi restricţionat ca urmare a ceremoniei militare şi religioase organizate la Monumentul Trupelor de Geniu, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

3044 afișări
Imaginea articolului Paradă militară şi trafic restricţionat, miercuri, pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală

Paradă militară şi trafic restricţionat, miercuri, pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală

Cu ocazia Zilei Armei Geniului, circulaţia va fi restricţionată pentru autoturisme la intersecţia Bd. Geniului cu Bd. Iuliu Maniu.

"Se va restricţiona traficul rutier între orele 08.00-12.00, banda I de circulaţie pe Bd. Iuliu Maniu, între Bd. Vasile Milea şi Bd. Geniului, inclusiv breteaua din dreptul Monumentului Eroilor Genişti, în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti şi al Brigăzii Rutiere", se arată într-un comunicat al Poliţiei Rutiere.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să ţină cont de restricţiile de circulaţie impuse în zonă, iar pietonii să circule doar pe trotuare şi prin spaţiile permise.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici