Paramedicul şi pacientul din ambulanţa SMURD implicată în accidentul din Capitală, răniţi

Pacientul aflat în ambulanţa SMURD care a fost implicată duminică după-amiaza în accidentul din Capitală a fost rănit, la fel ca şi paramedicul. Ambii au fost duşi la spital. De asemenea, contuzii uşoare a prezentat un copil de 7 ani din celălalt autoturism, care a fost dus şi el la spital.

413 afișări
Imaginea articolului Paramedicul şi pacientul din ambulanţa SMURD implicată în accidentul din Capitală, răniţi

Foto: Facebook

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, pacientul din ambulanţă era transportat la Spitalul Universitar cu probleme medicale la un braţ. În urma accidentului, a fost evaluat medical şi prezenta un traumatism cranio-cerebral.

De asemenea, paramedicul din ambulanţă prezenta contuzii. Ambii au fost transportaţi la Spitalul Universitar de două ambulanţe SMURD.

Din celălalt autoturism, un copil în vârstă de aproximativ 7 ani prezenta atac de panică şi contuzii uşoare, fiind transportat, împreună cu mama lui, la Spitalul Grigore Alexandrescu, de o ambulanţă SMURD.

Un accident în care au fost implicate o ambulanţă SMURD şi un autovehicul a avut loc la intersecţia Şoseaua Panduri-Calea 13 Septembrie din Capitală, anunţase anterior Brigada Rutieră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
smurd,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici