Parchetul cere arestarea lui Becali şi a altor cinci persoane

Parchetul Tribunalului Bucureşti propune instanţei arestarea a şase acuzaţi în dosarul privind sechestrarea persoanelor ce ar fi fost implicate în furtul autoturismului finanţatorului Stelei, printre inculpaţi figurând Gigi Becali şi fosta sa gardă sa de corp, Cătălin Zmărăndescu.

23 afișări
Imaginea articolului Parchetul cere arestarea lui Becali şi a altor cinci persoane

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Instanţa Judecătoriei sectorului 1 Bucureşti a fost sesizată despre reţinerea lui Becali, Zămărăndescu şi a altor patru acuzaţi, aceştia fiind aşteptaţi să compară în faţa judecătorului joi, în jurul orei 16.00.

Şase persoane, printre care sportivul Cătălin Zmărăndescu, fostul bodyguard al lui Gigi Becali, au fost aduse pentru audieri, joi dimineaţă, la Poliţia Capitalei, unde şi Gigi Becali a ajuns în jurul orei 11.00, pentru a fi chestionate în legătură cu sechestrarea a trei persoane.

Cele şase persoane au fost reţinute în baza unei ordonanţe, pentru 24 de ore, a comunicat Poliţia Capitalei.

Instanţa este cea care decide asupra stării de arest a celor şase.

Poliţia Capitalei informa, joi dimineaţa, că cele trei persoane au fost sechestrate după ce maşina lui Gigi Becali a fost furată, ele fiind "ridicate" de pe stradă, în urma unei acţiuni în forţă, şi băgate în portbagajul unui autoturism.

"În cauză a fost începută urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, precum şi uz de armă fără drept, faţă de şapte persoane", spune sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici