Parchetul General a preluat ancheta în cazul morţii lui Ioan Crişan, în urma exploziei maşinii sale în parcarea unui supermarket din Arad

Parchetul General a preluat ancheta în cazul exploziei maşinii omului de afaceri din Arad, Ioan Crişan, informează, sâmbătă seara, instituţia. Cercetările vizează infracţiunea de omor.

4104 afișări
Imaginea articolului Parchetul General a preluat ancheta în cazul morţii lui Ioan Crişan, în urma exploziei maşinii sale în parcarea unui supermarket din Arad

Parchetul General a preluat ancheta în cazul exploziei maşinii omului de afaceri din Arad

Parchetul General a transmis că în temeiul art. 325 Cod procedură penală, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia de urmărire penală şi criminalistică a preluat ancheta în cauza privind explozia autoturismului Mercedes Benz în parcarea magazinului din cartierul Vlaicu - zona Lebăda, din Arad, sâmbătă dimineaţa.

„Preluarea cauzei a avut în vedere complexitatea cauzei dată de gravitatea faptelor, impactul social major, aspectele de fapt investigate fiind extrem de grave şi pentru a se asigura soluţionarea cu celeritate a cauzei, în scopul unei mai bune înfăptuiri a actului de justiţie”, transmite Parchetul General.

VEZI ŞI VIDEO Momentul în care maşina omului de afaceri din Arad a explodat

VEZI ŞI Cine era Ioan Crişan, omul de afaceri care a murit după ce maşina sa a explodat în Arad

Cercetările se efectuează sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, după ce Ioan Crişan a murit în maşina, în urma exploziei.

O explozie, urmată de un incendiu şi soldată cu un deces a avut loc în parcarea unui supermarket din municipiul Arad, anunţă autorităţile locale. La volan se afla Ioan Crişan, om de afaceri arădean, patronul firmei piscicole Crimatex.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
parchet,
anchetă,
arad

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici