Parchetul Militar anchetează violul unei tinere din Olt, comis de patru bărbaţi

Parchetul Militar Bucureşti anchetează un caz de viol, în care patru bărbaţi din Deveselu, printre care un militar, sunt acuzaţi că au forţat o tânără de 18 ani să întreţină cu ei relaţii sexuale, după ce au sechestrat-o pe un câmp, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Poliţie.

297 afișări
Imaginea articolului Parchetul Militar anchetează violul unei tinere din Olt, comis de patru bărbaţi

Parchetul Militar anchetează violul unei tinere din Olt, comis de patru bărbaţi (Imagine: Shutterstock)

Incidentul s-a petrecut pe 15 iunie, fata mergând la Poliţie să depună plângere în ziua următoare.

Ea a povestit că mergea la o întâlnire alături de o prietenă, când s-au întâlnit cu un cunoscut din Deveselu, care s-a oferit să le ducă cu maşina. El a oprit apoi în câmp şi, împreună cu trei prieteni pe care i-a chemat acolo, au violat-o pe tânără.

Printre cei patru suspecţi, toţi din Deveselu, este un militar de la baza din localitate.

Dosarul, înaintat iniţial Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, a fost înaintat Parchetului Militar Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici