Părinţii liceenilor din Sectorul 4 vor primi absenţele şi notele copiilor prin SMS

Părinţii liceenilor din Sectorul 4 al Capitalei vor fi informaţi prin SMS despre absenţele şi notele copiilor lor, Primăria din Napoli urmând să doneze autorităţii locale de sector din Bucureşti softul care permite acest lucru.

16 afișări
Imaginea articolului Părinţii liceenilor din Sectorul 4 vor primi absenţele şi notele copiilor prin SMS

Părinţii liceenilor din Sectorul 4 vor primi absenţele şi notele copiilor prin SMS (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Softul va fi donat de Primăria oraşului Napoli, în acest sens primarul Cristian Popescu Piedone semnând un protocol de cooperare cu reprezentanţii autorităţii locale italiene, se arată într-un comunicat de luni al Primăriei Sectorului 4.

Totodată, Primăria din Napoli va dona Primăriei Sectorului 4 o ambulanţă complet echipată, pentru cazurile de asistenţă socială.

Potrivit sursei citate, tot în cadrul parteneriatului, Primăria Sectorului 4 va beneficia de asistenţă şi lobby pe lângă forurile europene pentru obţinerea fondurilor necesare construirii unui cămin de bătrâni cu o capacitate de 500 de locuri, dar şi pentru extinderea construcţiilor existente la grădiniţe şi şcoli, ceea ce va facilita dezvoltarea programului "After School".

"Avem în vedere şi stabilirea unor legături între instituţiile publice, organizaţiile şi comunitatea oamenilor de afaceri din Sectorul 4 şi din Napoli, pentru ca, o cât mai bună cunoaştere reciprocă să conducă la cooperarea în domeniile administrative", a spus Cristian Popescu Piedone, citat în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici