Părinţii lui Bogdan Olteanu şi fosta sa soţie au fost chemaţi la DNA / UPDATE: Soacra lui Bogdan Olteanu, audiată

Părinţii fostului viceguvernator al Băncii Naţionale a României, Bogdan Olteanu, dar şi fosta soţie a acestuia au fost citaţi, luni, la sediul DNA, în condiţiile în care Olteanu are interdicţie de a vorbi cu părinţii săi. UPDATE: Soacra lui Bogdan Olteanu, audiată la DNA.

1663 afișări
Imaginea articolului Părinţii lui Bogdan Olteanu şi fosta sa soţie au fost chemaţi la DNA / UPDATE: Soacra lui Bogdan Olteanu, audiată

Părinţii lui Bogdan Olteanu şi fosta sa soţie au fost chemaţi la DNA

Părinţii fostului viceguvernator al BNR, Bogdan Olteanu, au ajuns luni dimineaţă la Direcţia Naţională Anticorupţie. Aceştia nu au dorit să facă niciun fel de declaraţie.

La sediul DNA a fost citată şi fosta soţie a fostului viceguvernator BNR.

Instanţa supremă a decis, în cadrul arestului la domiciliu dispus în cazul fostului viceguvernator BNR Bogdan Olteanu, ca acesta să nu ia legătura cu părinţii săi.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis ca Bogdan Olteanu să fie plasat în arest la domiciliu în dosarul în care este acuzat că ar fi primit un milion de euro de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu pentru intervenţii la membri ai Guvernului în favoarea numirii lui Liviu Mihaiu guvernator al Deltei Dunării.

Soacra lui Bogdan Olteanu a ajuns la sediul DNA pentru audieri după ce în cursul dimineţii şi părinţii fostului viceguvernator BNR au fost chemaţi la DNA, dar au refuzat să dea declaraţii, potrivit avocatului lui Bogdan Olteanu.

Părinţii fostului viceguvernator al Băncii Naţionale a României, Bogdan Olteanu, dar şi fosta soţie a acestuia au fost citaţi, luni, la sediul DNA, în condiţiile în care Olteanu are interdicţie de a vorbi cu părinţii săi. Cei doi au refuzat să dea declaraţii.

"Au acest drept, conform Codului de Procedură Penală. Sunt bucuros şi apreciez că organele de urmărire penală au dat dispoziţie şi au emis aceste citaţii foarte rapid cu atât mai mult cu cât Bogdan Olteanu are interdicţia de a lua legătura cu părinţii săi. Orice aspect privind situaţia financiară a familiei Olteanu este în mod cert dovedibilă. Având calitatea de rudă au avut opţiunea de a nu da declaraţii. Dumneavoastră credeţi că este uşor unui părinte ajuns la aceAstă vârstă să dea declaraţii într-un dosar în care fiul lor este acuzat? Credeţi-mă că nu este! Au 70 de ani, sunt oameni respectabili", a declarat avocatul lui Bogdan Olteanu, Florin Dulgheru.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici