Părinţii Mădălinei Manole îşi pot lua nepotul în prima şi a treia sâmbătă din lună

Părinţii Mădălinei Manole îşi vor putea lua nepotul în prima şi a treia sâmbătă din lună, între orele 11.00 şi 19.00, potrivit unei decizii a Curţii de Apel Bucureşti, care nu mai poate fi contestată.

214 afișări
Imaginea articolului Părinţii Mădălinei Manole îşi pot lua nepotul în prima şi a treia sâmbătă din lună

Părinţii Mădălinei Manole îşi pot vizita nepotul în primul şi al treilea weekend din lună (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Curtea de Apel Bucureşti a judecat contestaţiile făcute de părinţii Mădălinei Manole împtriva deciziei prin care Tribunalul Capitalei a modificat programul de vizită stabilit de instanţa de fond.

Toate recursurile au fost respinse, astfel că se va aplica hotărârea luată de Tribunalul Bucureşti în septembrie 2011. Atunci, Tribunalul a micşorat perioada în care soţii Manole îşi vor putea vizita nepotul.

Tribunalul a decis în 15 septembrie 2011 că părinţii Mădălinei Manole au dreptul la "legături personale cu minorul", astfel: "în primul şi al treilea sfârşit de săptămână al fiecărei luni, sâmbăta de la ora 11 până la ora 19, cu luarea minorului din domiciliul acestuia şi cu obligaţia de a-l înapoia la ora stabilită de instanţă".

Judecătoria Buftea stabilise anterior că bunicii pot vizita nepotul în primul şi al treilea weekend ale lunii, de vineri seară până dumninică, şi îl pot ţine la ei pentru un anumit interval de timp în vacanţe.

Magdalena Anca Mircea - cunoscută publicului drept Mădălina Manole - s-a sinucis în dimineaţa de 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de naştere. Cântăreaţa a fost găsită moartă de soţul ei, în locuinţa lor din Otopeni.

În 12 august 2010, legiştii au încheiat analiza toxicologică în cazul Mădălinei Manole şi au constatat că artista înghiţise doar Furadan, nefiind găsite în sânge alcool, barbiturice, droguri sau produse pentru slăbit, potrivit declaraţiilor directorului general al INML "Mina Minovici", Dan Dermengiu.

Cristian Sorin Urziceanu, bărbatul care a vândut furadanul cu care s-a sinucis Mădălina Manole, a fost condamnat deja de Tribunalul Bucureşti, la trei ani de închisoare cu suspendare, decizia putând fi atacată cu recurs.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici