Părinţii victimelor lui Vlad Pascu cer schimbarea încadrării faptelor în omor: Nu ne va alina durerea

  • Părinţii victimelor lui Vlad Pascu cer schimbarea încadrării faptelor din ucidere în culpă în omor.
  • „Indiferent de pedeapsă, nu ne va alina durerea, dar să nu scape nepedepsit. Aş fi vrut să văd cum arată cel care ne-a omorât copilul”, spune mama Robertei, tânăra ucisă în accidentul din 2 Mai.
1426 afișări
Imaginea articolului Părinţii victimelor lui Vlad Pascu cer schimbarea încadrării faptelor în omor: Nu ne va alina durerea

Părinţii victimelor lui Vlad Pascu cer schimbarea încadrării faptelor în omor: Nu ne va alina durerea

Primul termen al accidentului din august anul trecut se judecă la Constanţa, toate părţile fiind chemate în faţa magistraţilor.

Părinţii victimelor lui Vlad Pascu vor schimbarea încadrării faptelor din ucidere în culpă în omor, a declarat mama Robertei Dragomir, tânăra ucisă de tânărul care a condus drogat: „Vrem pedeapsă mai aspră. Din moment ce te-ai urcat drogat la volan, ţi-ai asumat”.

Vlad Pascu va fi audiat prin videoconferinţă.

Întrebată dacă ar fi vrut să îl vadă pe Pascu, mama Robertei a răspuns: „Poate da. Aş fi vrut să văd cum arată cel care ne-a omorât copilul”.

Indiferent de pedeapsa pe care o va primi Pascu, „nu ne va alina durerea”, spune femeia, „dar nici să scape nepedepsit. Asta este ceea ce ne doare pe noi”.

Deocamdată, Vlad Pascu este judecat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului, după ce, pe 19 august, drogat fiind, a intrat cu maşina într-un grup de opt tineri, la 2 Mai şi i-a ucis pe doi dintre ei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici