Pârtiile din România luate cu asalt în weekendul dinaintea Crăciunului

  • Sute de români au luat cu asalt pârtiile de ski în acest weekend
  • CLSU Sinaia a luat măsuri suplimentare
  • Primăria a cerut ca numărul jandarmilor şi al poliţiştilor să fie suplimentat
792 afișări
Imaginea articolului Pârtiile din România luate cu asalt în weekendul dinaintea Crăciunului

Pârtiile din România luate cu asalt în weekendul dinaintea Crăciunului

În acest weekend, românii au luat cu asalt pârtiile de schi din zona montană.

Mii de români au ales să petreacă sfârşitul de săptămână la zăpadă, iar pentru asta au uitat de multe ori de măsurile de siguranţă impuse de autorităţi.

Cei care au optat pentru staţiunile montane zilele acestea, şi-au luat prietenii şi schiurile şi s-au aşezat la cozile de la telescaun. Şi s-au dovedit a fi sute de oameni care au făcut acest lucru.

Comitetul Local Pentru Situaţii de Urgenţă din Sinaia a luat măsuri suplimentare pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, iar numărul poliţiştilor şi al jandarmilor din zonă a fost suplimentat.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici