Pasagerii cursei Tarom Bucureşti – Bruxelles, deviată la Amsterdam, ajung marţi în România

Cetăţenii români care se aflau la bordul unui avion Tarom cu destinaţia Bruxelles, ajuns la Amsterdam ca urmare a exploziilor din capitala Belgiei, sunt la bordul unui avion care ajunge marţi în România, potrivit MAE.

1101 afișări
Imaginea articolului Pasagerii cursei Tarom Bucureşti – Bruxelles, deviată la Amsterdam, ajung marţi în România

Pasagerii cursei Tarom Bucureşti – Bruxelles, deviată la Amsterdam, ajung marţi în România

"Echipa consulară mobilă a misiunii diplomatice române de la Haga, care s-a deplasat la Amsterdam pentru a acorda asistenţă cetăţenilor români aflaţi pe cursa Tarom Bucureşti-Bruxelles, a preluat pasagerii care şi-au exprimat dorinţa de a reveni în Romania iar, cu sprijinul reprezentantului Tarom de la Bruxelles, au fost îndeplinite toate formalităţile de îmbarcare pentru o cursă Tarom care va pleca astăzi (marţi-n.r) de la Amsterdam către Bucureşti", potrivit unui comunicat de presă emis marţi de MAE.

De asemenea, o echipă consulară mobilă, din cadrul celului de criză a MAE se va deplasa de la Bucureşti la Bruxelles miercuri pentru a sprijinii activitatea zilnică a secţiei consulare a Ambasadei României la Bruxelles, al cărei personal este implicat în totalitate în acest moment în gestionarea situaţiei generate exploziile din capitala Belgiei.

"Toate delegaţiile oficiale aflate la Bruxelles în acest moment au beneficiat şi continuă să beneficieze de asistenţa celor trei misiuni diplomatice aflate pe teritoriul Regatului Belgiei (Ambasada României în Regatul Belgiei, Reprezentanţa Permanentă a României pe lângă Uniunea Europeană şi Delegaţia Permanentă a României la NATO) în vederea revenirii în ţară în cel mai scurt timp şi în condiţii de siguranţă", potrivit sursei citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici