Pasagerii de la "Henri Coandă" au la dispoziţie taxiuri fără comandă prealabilă, la 1,4 lei/km

Pasagerii care sosesc pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti vor avea la dispoziţie începând de miercuri taxiuri autorizate, cu tarife de maximum 1,4 lei/km, fără comandă prealabilă, care vor aştepta în staţia amplasată la ieşirea din terminal şi vor prelua pasagerii în ordinea sosirii.

573 afișări
Imaginea articolului Pasagerii de la "Henri Coandă" au la dispoziţie taxiuri fără comandă prealabilă, la 1,4 lei/km

Pasagerii de la "Henri Coandă" au la dispoziţie taxiuri fără comandă prealabilă, la 1,4 lei/km (Imagine Mihai Dascalescu / Mediafax Foto)

Clienţii care vor dori să comande taxi de la o anume companie vor avea la dispoziţie în continuare terminalele touch screen pentru comenzi taxi.

Autoturismele taxi autorizate care percep tarife mai mari de 1,40 lei/km, precum şi taxiurile neautorizate de aeroport, vor fi disponibile în continuare la parter, în faţa terminalului Sosiri.

Fiecare dintre staţiile taxi – pentru taxi cu tarif de maximum 1,40 lei/km, pentru taxi la comandă şi pentru celelalte taxiuri – vor fi clar semnalizate.

În acest moment sunt autorizate 1.400 de autoturisme taxi, iar procedura de autorizare se derulează rapid şi gratuit.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici