Pasarela bacului de la Galaţi este acoperită cu apă. Oamenii folosesc o punte improvizată / Dunărea a crescut în ultimele zile

Pasarela bacului de la Galaţi este acoperită cu apă deoarece în ultimele zile a crescut nivelul Dunării. Ca să ajungă pe feribot, oamenii folosesc o punte improvizată, iar maşinile trec prin apă.

1202 afișări
Imaginea articolului Pasarela bacului de la Galaţi este acoperită cu apă. Oamenii folosesc o punte improvizată / Dunărea a crescut în ultimele zile

Pasarela bacului de la Galaţi este acoperită cu apă. Oamenii folosesc o punte improvizată

Creşterea nivelului Dunării provoacă dificultăţi la punctul de trecere a fluviului de la Galaţi. Pasarela feribotului care face legătură între oraşul Galaţi şi judeţul Tulcea a fost inundată.

Administratorii bacului au fost nevoiţi să improvizeze o punte pentru persoanele care intră pe vas. Maşinile, însă, sunt nevoite să treacă prin apă, fiind dirijate de angajaţii bacului.

Nivelul Dunării a crescut în ultima perioadă la Galaţi, ajungând până la 463 de centimetri. Totuşi, în următoarele zile, tendinţa privind nivelul apelor va fi în scădere, anunţă specialiştii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici