Patriarhul Daniel s-a vaccinat împotriva COVID: „Sigur, ne-am vaccinat! Gata!”

Patriarhul Daniel a anunţat, miercuri, că s-a vaccinat împotriva COVID-19.

2501 afișări
Imaginea articolului Patriarhul Daniel s-a vaccinat împotriva COVID: „Sigur, ne-am vaccinat! Gata!”

Patriarhul Daniel s-a vaccinat împotriva COVID: „Sigur, ne-am vaccinat! Gata!”

Patriarhul Daniel a răspuns, miercuri, întrebărilor jurnaliştilor, care au vrut să ştie dacă este sau nu vaccinat împotriva COVID-19.

„Sigur, ne-am vaccinat! Gata!”, a spus conducătorul Bisericii Ortodoxe Române.

Acesta nu a dorit să spună ce ser a folosit.

„Toate datele sunt confidenţiale”, a mai spus Prefericitul Daniel, întrebat ce ser a folosit pentru vaccinare sau dacă a fost un vaccin cu două doze sau monodoză.

Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, a transmis că Părintele Patriarh a confirmat marţi, într-o scurtă întâlnire cu presa, la ieşirea din Parlament, că s-a vaccinat.

„Poziţia favorabilă a BOR faţă de vaccinarea în sine ca act medical profilactic şi benevol este deja foarte bine cunoscută”, a spus Vasile Bănescu.

În ultima perioadă au existat controverse în ceea ce priveşte implicarea Bisericii Ortodoxe Române în campania de vaccinare. De asemenea, reprezentanţii BOR au fost întrebaţi de mai multe ori dacă Patriarhul s-a vaccinat, dar acest lucru nu a fost dezvăluit până acum.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici