Patrice Evra face dezvăluiri din fotbal: „În fiecare echipă sunt cel puţin doi gay”

Fostul fundaş de la Manchester United şi de la Juventus Torino, rupe tăcerea: „Am auzit prieteni spunând că homosexualii sunt împotriva religiei şi au trebuit să fie daţi afară”.

798 afișări
Imaginea articolului Patrice Evra face dezvăluiri din fotbal: „În fiecare echipă sunt cel puţin doi gay”

Patrice Evra face dezvăluiri din fotbal: „În fiecare echipă sunt cel puţin doi gay”

Homosexualitatea în fotbal rămâne un tabu absolut. Fostul fotbalist francez Patrice Evra a făcut declaraţii sincere pentru ziarului „Le Parisien”, prezentând versiunea franceză a autobiografiei sale.

O carte de mărturisiri, în care fostul fundaş la Manchester United şi de la Juventus Torino dezvăluie că în fiecare echipă sunt cel puţin doi gay. Apoi, vorbeşte despre abuzurile suferite de el la vârsta de 13 ani.

Abuzul sexual este un capitol pe care Evra îl povestise deja pe larg în diverse interviuri în Anglia, unde şi-a trăit cea mai mare parte a carierei, ca şi căpitan al Red Devils din Manchester. Dar Evra păşeşte pe un teritoriu întunecat în lumea fotbalului profesionist:

„Eşti mort”

„În fotbal, totul este închis. Ca fotbalist, dacă spui că eşti gay, eşti mort. Îmi amintesc că o persoană a venit odată să vorbească cu echipa despre homosexualitate. Unii colegi au spus că homosexualitatea era împotriva religiei lor şi că, dacă era un homosexual în vestiar, trebuia să fie dat afară din club. Celor care sunt gay le este frică să discute public. Sunt cel puţin doi gay per echipă. Dar în fotbal dacă spui asta, eşti terminat”, a spus Evra.

„Am spus-o nu atât pentru mine, ci pentru oricine care se află în aceeaşi situaţie, ca atunci când am fost violat, la 13 ani. Am ţinut totul în mine ani de zile până când, uitându-mă la o emisiune TV pe această temă, am izbucnit în plâns şi i-am mărturisit totul soţiei. Trebuie să vorbim mereu şi să-i identificăm pe cei care comit astfel de fapte, chiar dacă sunt membri din familie, pentru a nu trăi în traume”, a încheiat fostul fundaş al naţionalei Franţei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici