Patronul unui club din Timişoara, găsit mort într-un canal - VIDEO

Patronul clubului Irish Pub din Timişoara a fost găsit mort, marţi seară, într-un canal de pe marginea unui drum, la trei zile după ce prietenii cu care plecase cu motocicleta pe un traseu off-road din judeţ au alert autorităţile că a dispărut.

211 afișări
Imaginea articolului Patronul unui club din Timişoara, găsit mort într-un canal - VIDEO

Patronul unui club din Timişoara, găsit mort într-un canal - VIDEO

Prima ipoteză luată în calcul de anchetatori este cea a unui accident pe care bărbatul, Tallian Gellert, l-ar fi avut cu motocicleta.

"Bărbatul de 35 de ani a fost descoperit de echipele de poliţişti între localităţile Hitiaş şi Topolovăţu Mare, pe marginea drumului, într-un canal cu apă destul de adâncă. El a fost căutat imediat după ce prietenii lui au anunţat poliţia, dar căutările au durat mult pentru că a fost greu de observat în canalul care este destul de adânc. Criminaliştii au început cercetările pentru a vedea care sunt cauzele care au dus la deces", a declarat, miercuri dimineaţă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Andrei Emil.

Potrivit sursei citate, prietenii cu care Tallian Gellert a plecat, la sfârşitul săptămânii trecute, pe traseul off-road au spus că acesta s-a despărţit la un moment dat de grup şi nu s-a mai întors.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici