Patru adolescenţi au rămas blocaţi pe munte. Salvamontiştii din Buşteni încearcă să-i salveze

  • Patru adolescenţi au rămas blocaţi pe munte, iar salvamontiştii din Buşteni încearcă să-i salveze.
  • Turiştii nu au ţinut cont de condiţiile meteorologice şi au plecat pe un traseu montan pe care nu-l cunoşteau.
  • Tinerii au solicitat ajutorul autorităţilor după ce au rămas blocaţi pe un teren îngheţat.
2092 afișări
Imaginea articolului Patru adolescenţi au rămas blocaţi pe munte. Salvamontiştii din Buşteni încearcă să-i salveze

Patru adolescenţi au rămas blocaţi pe munte. Salvamontiştii din Buşteni încearcă să-i salveze

Potrivit reprezentanţilor Salvamont, patru adolescenţi din Ploieşti sunt blocaţi pe munte în Abruptul Prahovean. Tinerii nu au ţinut cont de condiţiile meteorologice şi au încercat să ajungă pe munte pe un traseu nemarcat pe care nu-l mai făcuseră niciodată. Ei au plecat de la Căminul Alpin spre Valea Alba doar în baza unor descrieri găsite pe internet.

Tinerii au înfruntat ploaia, vântul puternic şi temperatura scăzută, iar când mai aveau câteva sute de metri până la Platou, au rămas blocaţi pe un teren accidentat şi îngheţat.

Ei şi-au dat seama că sunt epuizaţi şi că nu se pot întoarce, aşa că au sunat după ajutor. O echipa de salvamontişti din Buşteni se deplasează către grupul de tineri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici