Patru bărbaţi au protestat pe o macara din curtea Spitalului Bagdasar

Patru bărbaţi s-au urcat, miercuri după-amiază, "după ce au sărbătorit Ziua Tatălui", pe braţul unei macarale aflate în curtea Spitalului Bagdasar şi au ameninţat că se vor arunca, nemulţumiţi că nu şi-au primit salariile pentru lucrările la spital, a declarat managerul unităţii sanitare, Anca Buliman.

244 afișări
Imaginea articolului Patru bărbaţi au protestat pe o macara din curtea Spitalului Bagdasar

Patru bărbaţi au protestat pe o macara din curtea Spitalului Bagdasar (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit managerului Spitalului Bagdasar-Arseni din Capitală, doctorul Anca Buliman, din datele primite de la angajaţii spitalului, cei patru muncitori "au serbat mai întâi Ziua Tatălui", după care s-au urcat pe braţul macaralei.

"Patru bărbaţi s-au urcat pe braţul macaralei din curtea spitalului şi ameninţă că se aruncă, pentru că nu şi-au primit banii pe lucrările efectuate la unitatea sanitară", a declarat, pentru MEDIAFAX, Anca Buliman.

Conducerea Spitalului Bagdasar-Arseni a anunţat Poliţia, dar şi firma Rotary, cea care execută lucrările de renovare a unităţii sanitare.

"Ministerul Sănătăţii ne-a plătit banii la zi banii pentru lucrări. De asemenea, şi fondurile prin Banca Mondială au sosit în termen, astfel încât toţi banii pe care îi datoram constructorului sunt viraţi conform programărilor, fără să existe întârzieri", a mai spus managerul spitalului.

În opinia Ancăi Buliman, "problema protestatarilor" ar putea fi o neînţelegere între constructor şi firma subcontractată de acesta pentru lucrările la spital.

"Au mai fost probleme de acest fel. Firma de antreprenoriat susţine însă că a plătit salariile pe luna martie şi că ar urma să le plătească şi pe cele pe aprilie", a mai declarat managerul Spitalului Bagdasar-Arseni.

"Cei patru au coborât, după ce psihologii de la Poliţia Capitalei şi lucrătorii secţiei 15 de Poliţie i-au convins să renunţe la protest. Vor fi amendaţi pentru tulburarea liniştii publice", a declarat, miercuri după-amiază, pentru MEDIAFAX, comisarul Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici