Patru persoane au suferit atacuri de panică după un incendiu care a cuprins trei case în Prahova - FOTO

Trei case şi mai multe anexe gospodăreşti au fost cuprinse de flăcări, în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă, în Balta Doamnei, judeţul Prahova, patru persoane primind îngrijiri medicale după ce au suferit atacuri de panică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

613 afișări
Imaginea articolului Patru persoane au suferit atacuri de panică după un incendiu care a cuprins trei case în Prahova - FOTO

Prahova: Patru persoane au suferit atacuri de panică după un incendiu care a cuprins trei case

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Adrian Radu, a declarat, sâmbătă dimineaţa, corespondentului MEDIAFAX, că incendiul a izbucnit vineri la un imobil şi s-a extins cu repeciziune la alte două aflate în imediata apropiere.

„Am intervenit cu peste 25 de pompieri şi cinci autospeciale şi o ambulanţă SMURD. Au ars trei case şi mai multe anexe gospodăreşti. Construcţiile sunt de cărămidă dar sunt afectate de flăcări. Suprafaţa cuprinsă de incendiul este de 1.400 de metri pătraţi”, a declarat Radu.

Potrivit acestuia, flăcările au izbucnit de la un frigider care a făcut scurt circuit. Patru persoane au suferit atacuri de panică dar au refuzat transportul la spital.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii încă sunt cu o autospecială la locul incendiul pentru supraveghere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici