Patru persoane audiate de poliţiştii din Capitală, după ce au ameninţat şi lovit un tânăr

Poliţiştii din Capitală au făcut marţi două percheziţii domiciliare în locuineţele unor persoane bănuite de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovirea sau alte violenţe. Patru persoane sunt duse la audieri, fiind cercetare după ce ar fi ameninţat şi lovit un tânăr.

362 afișări
Imaginea articolului Patru persoane audiate de poliţiştii din Capitală, după ce au ameninţat şi lovit un tânăr

Patru persoane audiate de poliţiştii din Capitală, după ce au ameninţat şi lovit un tânăr

Potrivit Poliţiei Capitalei, în 31 martie, poliţiştii Secţiei 8 Poliţie au fost sesizaţi, prin apel la 112, cu privire la faptul că doi tineri, băiat şi fată, ar fi fost urmăriţi, din momentul în care au coborât dintr-un mijloc de transport în comun, de patru persoane ce se aflau într-un autoturism, iar la un moment dat aceştia au coborât şi l-ar fi lovit cu pumnii pe băiat, iar unul dintre ei l-ar fi ameninţat şi lovit cu mânerul unui obiect tăietor-înţepător, după care au plecat într-o direcţie necunoscută.

Tânărul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Patru persoane au fost duse la marţi la audieri.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 8 Poliţie, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea liniştii şi ordinii publice şi lovirea sau alte violenţe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici