Patru persoane care distribuiau droguri consumatorilor din Maramureş, arestate

Patru persoane coordonate de o altă persoană aflată în penitenciar sunt bănuite că ar fi comercializat deoguri de mare risc către consumatorii din Maramureş. Au fost făcute percheziţii şi în camera de încarcerare, unde au fost găsite droguri şi pastile.

215 afișări
Imaginea articolului Patru persoane care distribuiau droguri consumatorilor din Maramureş, arestate

Patru persoane care distribuiau droguri consumatorilor din Maramureş, arestate

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş, împreună cu procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Maramureş, au făcut, luni, 4 percheziţii domiciliare la 4 persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

Astfel, procurorii DIICOT au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a bănuiţilor.

„Măsurile au fost dispuse după ce, la aceeaşi dată, doi dintre aceştia au fost prinşi în flagrant delict, în locaţii diferite, în timp ce ar fi transportat 1 kilogram, respectiv 500 de grame 3-CMC (drog de mare risc), în scopul comercializării. Din cercetări a reieşit că cele 4 persoane, coordonate de către o altă persoană, ce se află încarcerată (trimisă în judecată pentru săvărşirea infracţiunilor de efectuare de operaţiuni cu substanţe psihoactive, trafic de droguri de risc şi de mare risc şi conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de o persoană căreia exercitarea dreptului de conducere i-a fost suspendată), ar fi deţinut şi transportat drogurile de mare risc, în scopul comercializării către consumatori, din judeţul Maramureş”, transmit, miercuri, reprezentanţii Poliţiei Române.

Totodată, au fost puse în aplicare patru mandate de percheziţie domiciliară, în judeţul Maramureş, inclusiv în camera în care se află încarcerat unul dintre bănuiţi, fiind descoperite şi ridicate 41 de pliculeţe cu substanţă vegetală, 27 de comprimate de Xanax, 4 telefoane mobile, precum şi alte mijloace de probă.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Maramureş a dispus, marţi, arestarea preventivă, a persoanelor în cauză, pentru 30 de zile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici