Patru persoane din Alba bănuite că au dat foc la 6 maşini şi un imobil au fost reţinute / Paguba se ridică la aproape 800.000 de lei

  • Poliţiştii din Alba au reţinut 4 persoane bănuite de incendierea a 6 autoturisme şi a unui imobil.
  • Poliţiştii au făcut şi 5 percheziţii domiciliare în judeţele Alba şi Cluj, la imobile aparţinând persoanelor vizate de anchetă.
558 afișări
Imaginea articolului Patru persoane din Alba bănuite că au dat foc la 6 maşini şi un imobil au fost reţinute / Paguba se ridică la aproape 800.000 de lei

Patru persoane din Alba bănuite că au dat foc la 6 maşini şi un imobil au fost reţinute / Paguba se ridică la aproape 800.000 de lei

Patru persoane bănuite că au dat foc la 6 maşini şi unui imobil au fost reţinute. Trei dintre ei ar fi foat instigaţi de la patrulea, nemulţumit de relaţia cu proprietarii maşinilor. Prejudiciul ajunge la aproape 800.000 lei.

Poliţiştii din Alba au reţinut 4 persoane bănuite de incendierea a 6 autoturisme şi a unui imobil.

Joi, poliţiştii din Alba Iulia au reţinut, pentru o perioadă de 24 de ore, un bărbat de 35 de ani, din Alba Iulia, bănuit de instigare la infracţiunea de distrugere şi alţi 3 bărbaţi, doi de 30 de ani şi unul de 32 de ani, din judeţele Alba şi Cluj, bănuiţi de distrugere şi complicitate la distrugere prin incendiere.

Din cercetări a rezultat că în perioada august 2019 – februarie 2020, bărbatul de 35 de ani i-a convins, pentru bani, pe ceilalţi 3 să provoace incendii, pe timp de noapte, la 6 autoturisme parcate în diverse locuri din Alba Iulia, toate aparţinând unor persoane cu care instigatorul ar fi avut diverse relaţii de natură comercială.

Totodată, una dintre persoanele instigate ar fi provocat joi un incendiu în interiorul unui imobil aflat în construcţie, fiind distruse elemente ale acoperişului, în valoare de 14.000 de lei.

Prejudiciul total, în cele 7 fapte de distrugere, a fost evaluat la 777.000 de lei.

Poliţiştii au făcut şi 5 percheziţii domiciliare în judeţele Alba şi Cluj, la imobile aparţinând persoanelor vizate de anchetă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici