Patru persoane, între care doi copii, în stare gravă la spital, după un accident la Huşi

Patru persoane, între care doi copii de 4, respectiv 8 ani, au ajuns, miercuri seara, în stare gravă la spital, după ce maşinile în care erau s-au ciocnit frontal pe şoseaua Huşi-Stănileşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

859 afișări
Imaginea articolului Patru persoane, între care doi copii, în stare gravă la spital, după un accident la Huşi

Patru persoane, între care doi copii, în stare gravă la spital, după un accident la Huşi

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, două autoturisme s-au ciocnit frontal, miercuri seara, pe şoseaua Huşi-Stănileşti.

În urma impactului, şoferul uneia dintre maşini a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare, iar alte trei persoane, o mamă şi cei doi copii ai ei, de 4, respectiv 8 ani, au fost şi ele rănite.

“În urma impactului au rezultat patru victime, şoferul unui autoturism care a fost descarcerat, dar şi o mamă cu doi copii. Copilul de opt ani este în stare critică, are un traumatism cranio cerebral, este în comă indusă şi a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. În stare gravă este şi şoferul, dar şi celălalt copil de patru ani. Şi ei au fost transferaţi la Iaşi”, a declarat, pentru MEDIAFAX, medicul Dan Ungureanu de la Ambulanţă.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări a avut loc accidentul.

Circulaţia în zonă se desfăşoară cu dificultate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici