Video Sectorul 5, împodobit pentru Crăciun - VIDEO

Primăria Sectorului 5 a aprins, miercuri seara, luminiţele de Crăciun în Parcul Sebastian, fiind primul sector care dă startul evenimentelor organizate cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

1920 afișări

Câteva sute persoane, locuitori ai Sectorului 5, au fost prezente miercuri seara în Parcul Sebastian, la evenimentul de deschidere oficială a sezonului sărbătorilor de iarnă în Bucureşti.

"E foarte frumos amenjat parcul. A fost şi până acum dar acum e extraordinar. Şi anul trecut a fost frumos dar nu aşa", susţine o femeie care locuieşte în Sectorul 5.

" E multă lume, e atmosferă, nu lipseşte nimic.Voie bună să aibă toată lumea", este de părere un participant la eveniment.

"Parcul mi se pare excepţional. Întotdeauna sărbătorile sunt extraordinare. Acesta este spiritul sectorului nostru, oameni puternici, simpli şi înţelepţi. Se simte spiritul de Crăciun", spune Ştefania Capşa.

În Parcul Sebastian este amenajată şi o scenă pe care vor urca în această perioadă diferiţi artişti.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici