Patru persoane, la spital în urma unui conflict izbucnit în Vâlcea, după Ziua Romilor. O maşină Ferrari a fost incendiată - VIDEO

Patru persoane care au participat sâmbătă la Ziua Romilor de la Costeşti, judeţul Vâlcea, au ajuns la spital, duminică dimineaţă, cu multiple plăgi înjunghiate în urma unui scandal izbucnit între două familii de romi, în municipiul Drăgăşani, în timpul căruia o maşină Ferrari a fost incendiată.

906 afișări
Imaginea articolului Patru persoane, la spital în urma unui conflict izbucnit în Vâlcea, după Ziua Romilor.  O maşină Ferrari a fost incendiată - VIDEO

Patru persoane, la spital în urma unui conflict izbucnit în Vâlcea, după Ziua Romilor. O maşină Ferrari a fost incendiată (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Scandalul a izbucnit pe fondul unor neînţelegeri mai vechi între cele două familii, dar şi întrucât la Ziua Naţională a Romilor de la Costeşti, judeţul Vâlcea, membrii familiei Brătianu au adus mai multe maşini de lux, între care şi un Ferrari pe o platformă.

În timpul conflictului dintre familiile Brătianu şi Cristache autoturismul Ferrari a fost incendiat.

De asemenea, patru persoane au fost rănite, fiind transportate la spital cu multiple plăgi înjunghiate.

"A fost un scandal între patru persoane. Victimele sunt înjunghiate, iar conflictul ar fi izbucnit după ce aceştia ar fi revenit acasa după cheful de la Costeşti, din judeţul Vâlcea. Toţi sunt bărbaţi, iar în timpul altercaţiei o maşina a fost incendiată. Doi dintre răniţi au fost duşi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea, fiind în operaţie, iar alţi doi, fraţi de 22 şi 27 de ani, sunt la Spitalul din Craiova", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vâlcea, agent Loredana Sandu.

Cei doi fraţi de la Spitalul de Urgenţă din Craiova au fost supuşi unor intervenţii chirurgicale. Cei doi sunt membri ai familiei Brătianu.

"Persoana de 22 de ani are plagă înjunghiată lombară stângă, cu sânge în cavitatea peritonală, iar cea de 27 de ani a venit cu traumatism toraco-abdominal, plagă înjunghiată de trei centimetri la baza hemitoracelui stâng. În starea cea mai gravă a fost tânărul de 22 de ani, dar acum sunt amândoi în afara oricărui pericol. Operaţiile au durat de la ora 8.00 până la ora 11.00. Ei sunt acum stabili, cu o evoluţie bună, operaţiile au decurs bine şi se află internaţi la secţia de terapie-chirurgie", a declarat pentru MEDIAFAX, Maria Forţofoiu medic specialist la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.

Ancheta în acest caz a fost preluată de procurori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici