Patru persoane rănite, dintre care una grav, după ce microbuzul în care se aflau a ajuns într-un şanţ

Patru persoane au fost rănite, dintre care una grav, sâmbătă, la ieşirea din oraşul Huedin, judeţul Cluj, după ce microbuzul în care se aflau a ajuns într-un şanţ, transmite corespondentul MEDIAFAX.

225 afișări
Imaginea articolului Patru persoane rănite, dintre care una grav, după ce microbuzul în care se aflau a ajuns într-un şanţ

Cluj: Patru persoane rănite, dintre care una grav, după ce microbuzul în care erau a ajuns în şanţ

Reprezentanţii ISU Cluj au declarat, sâmbătă, că la locul accidentului au intervenit o autospecială cu modul de descarcerare şi un echipaj SAJ Cluj.

„La ieşirea din oraşul Huedin, un microbuz a ieşit în afara părţii carosabile, patru persoane fiind rănite. Şoferul va fi transportat la spital, după ce a acuzat dureri în piept. Ceilalţi trei ocupanţi prezintă doar răni uşoare, zgârieturi şi contuzii. La locul evenimentului au intervenit o autospecială cu modul de descarcerare şi un echipaj SAJ Cluj, nefiind necesare operaţiuni pentru descarcerare. Pompierii au asigurat zona pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă”, au spus sursele citate.

Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur sens în zona accidentului, poliţiştii cercetând împrejurările care au dus la ieşirea microbuzului în decor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici