Patru persoane, rănite după ce două maşini s-au ciocnit în ”intersecţia groazei” din Buzău. Unul dintre şoferi băuse

Patru persoane au fost rănite sâmbătă dimineaţă, după ce două maşini s-au ciocnit pe DN2, la intersecţia către comuna Florica (judeţul Buzău), numită de localnici ”intersecţia groazei”. Una dintre maşini a fost proiectată în afara drumului, unde s-a răsturnat.

939 afișări
Imaginea articolului Patru persoane, rănite după ce două maşini s-au ciocnit în ”intersecţia groazei” din Buzău. Unul dintre şoferi băuse

Trei persoane rănite după ce două maşini s-au ciocnit în Buzău,într-o intersecţie extrem de periculoasă

Şoferul care a provocat accidentul produs sâmbătă pe DN2, la intersecţia către comuna Florica (judeţul Buzău) băuse, având o alcoolemie de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bilanţul final al răniţilor a ajuns la patru persoane.

Potrivit IPJ Buzău, în urma impactului, una dintre maşini a fost proiectată în afara carosabilului, unde s-a răsturnat.

Primele informaţii arătau că trei persoane au fost rănite, însă ulterior reprezentanţii IPJ Buzău au informat că patru persoane au ajuns la spital.

”Din primele date un bărbat de 32 de ani, din Scutelnici, a condus un autoturism pe DN 2 E85 şi, pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă în mers, la intersecţia cu DJ 203 C a acroşat un autoturism care efectua virajul la stânga, pe drumul judeţean. În urma impactului, primul autoturims a ricoşat şi a ieşit în afara carosabilului, unde s-a răsturnat. Din eveniment a rezultat rănirea a 4 persoane, din ambele maşini, care au fost transportate la spital. În urma testării cu aparatul etilotest a şoferului de 32 de ani a rezultat o concentraţie de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal”, arată IPJ Buzău.

Intersecţia este considerată una dintre cele mai periculoase din judeţul Buzău, deoarece au loc multe accidente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici