Patru persoane rănite după ce un tren a lovit un TIR, în judeţul Teleorman | FOTO

Patru persoane au fost rănite, marţi, după ce un tren a lovit un TIR, în localitatea Nanov, judeţul Teleorman, primele indicii fiind că şoferul camionului nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată.

173 afișări
Imaginea articolului Patru persoane rănite după ce un tren a lovit un TIR, în judeţul Teleorman | FOTO

Patru persoane rănite după ce un tren a lovit un TIR, în judeţul Teleorman | FOTO

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Teleorman, Teodora Dragole, trenul se deplasa dinspre Roşiori de Vede spre Alexandria, iar în comuna Nanov a lovit un TIR.

„Conducătorul unui tren, un bărbat în vârstă de 53 de ani, în timp ce se deplasa pe ruta Roşiori de Vede - Alexandria, la intersecţia cu strada Renaşterii din comuna Nanov a intrat în coliziune cu un TIR condus de un bărbat în vârstă de 42 care nu a respectat semnificaţia indicatorului de oprire. În urma impactului, patru persoane au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a spus Dragole.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Adrian gelu Dragomir a spus că trei dintre persoanele rănite sunt pasageri din tren, starea acestora fiind bună, iar şoferul camionului este rănit mai grav.

Până la preluarea victimelor şi efectuarea cercetării la faţa locului, circulaţia rutieră şi feroviară în zonă este blocată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici