Patru persoane, rănite într-un accident care a avut loc în Capitală

Patru persoane au fost rănite, în noaptea de duminică spre luni, după ce şoferul unui autoturism care se deplasa pe Calea Victoriei din Capitală a pierdut controlul maşinii care s-a lovit de un refugiu pietonal.

14 afișări
Imaginea articolului Patru persoane, rănite într-un accident care a avut loc în Capitală

Patru persoane, rănite într-un accident care a avut loc în Capitală (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Capitalei, accidentul a avut loc în jurul orei 00.40. Bucureşteanul Alexandru Ş. (28 de ani), aflat la volanul unui autoturism Ford, care se deplasa pe Calea Victoriei dinspre Splaiul Unirii către Piaţa Sudului, a încercat să evite coliziunea cu un alt autoturism care circula în faţa sa şi a virat stânga. Din cauza vitezei foarte mari cu care circula, şoferul a pierdut controlul maşinii care s-a lovit de capătul refugiului staţiei RATB Pridvorului.

În urma impactului, patru persoane aflate în autoturismul Ford au fost rănite, una dintre ele, o tânără de 35 de ani din judeţul Argeş suferind leziuni grave.

De asemenea, atât autoturismul cât şi gardul metalic care delimitează refugiul au fost avariate.

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare care va fi înaintat spre soluţionare Biroului Cercetări Penale sector 4 din cadrul Brigăzii de Poliţie Rutieră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici