Patru răniţi după ce maşina în care erau, condusă de un tânăr fără permis, s-a răsturnat în Suceava

Patru tineri au fost răniţi, luni, într-un accident produs în municipiul Suceava după ce un tânăr de 20 de ani, fără permis de conducere, a intrat pe contrasens a lovit o bordură, iar maşina s-a răsturnat şi a acroşat alt autoturism, şoferul vinovat fugind de la locul accidentului.

149 afișări
Imaginea articolului Patru răniţi după ce maşina în care erau, condusă de un tânăr fără permis, s-a răsturnat în Suceava

Patru răniţi după ce maşina în care erau, condusă de un tânăr fără permis, s-a răsturnat în Suceava (Imagine: Mediafax Arhiva Foto)

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, un tânăr de 20 de ani din comuna suceveană Frumosu a condus, luni, pe strada Grigore Al. Ghica din municipiul Suceava un autoturism, iar din cauza neadaptării vitezei într-o curbă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers a pătruns pe contrasens şi a lovit o bordură, după care, s-a răsturnat şi a acroşat un alt autotusim.

După producerea accidentului, tânărul de 20 de ani, care nu are permis de conducere, a fugit de la faţa locului.

În urma accidentului pasagerii din maşina care s-a răsturnat, doi tineri, unul de 18 ani, din comuna Şcheia şi celălalt de 20 de ani, din Suceava, au fost grav răniţi, iar alţi doi tineri, unul de 21 ani din Suceava şi celălalt din comuna Frumosu, au fost răniţi uşor.

În acest caz a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici