Patru trenuri au avut întârzieri din cauza unui incendiu de vegetaţie, în judeţul Braşov

Patru trenuri au înregistrat întârzieri după ce au fost oprite în gările Predeal, Timişu de Sus şi Dârste, din cauza unui incendiu de vegetaţie izbucnit în zona căii ferate, în judeţul Braşov.

272 afișări
Imaginea articolului Patru trenuri au avut întârzieri din cauza unui incendiu de vegetaţie, în judeţul Braşov

Patru trenuri au avut întârzieri din cauza unui incendiu de vegetaţie, în judeţul Braşov

Pompierii militari şi personalul feroviar au intervenit, duminică după-amiază, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie izbucnit în zona căii ferate, între staţiile Dârste şi Timişu de Sus, judeţul Braşov.

Circulaţia trenurilor a fost oprită pentru a permite accesul şi intervenţia cu autospeciale, iar alimentarea cu energie electrică a liniei de contact a fost întreruptă.

Trenurile IR 1937, IR 1645, R 15932 şi R 14033 staţionează în gările Predeal, Timişu de Sus şi Dârste.

În cele din urmă, incendiul de vegetaţie a fost stins, iar potrivit CFR Călători trenurile de călători oprite vor fi repuse în circulaţie în funcţie de rang.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici