Patru trenuri de călători au fost anulate, din cauza accidentului feroviar din Giurgiu

CFR Călători anunţăc că circulaţia trenurilor pe secţia Videle – Giurgiu este întreruptă din cauza tamponării dintre două locomotive care aparţin unor operatori privaţi de marfă între staţiile Toporu şi Chiriacu. Până acum au fost anulate patru trenuri de călători.

611 afișări
Imaginea articolului Patru trenuri de călători au fost anulate, din cauza accidentului feroviar din Giurgiu

Patru trenuri de călători au fost anulate, din cauza accidentului feroviar din Giurgiu

Potrivit unui comunicat al companiei, este vorba de trenurile R 9340 Giurgiu Nord-Bucureşti Nord, R 9341 Videle – Giurgiu, R 9342 Giurgiu – Videle şi R 9343 Videle – Giurgiu.

La faţa locului s-au deplasat reprezentanţii autorităţilor competente care cercetează cauzele producerii acestui incident, precum şi echipele de intervenţie feroviară pentru eliberarea gabaritului.

Programul de circulaţie în zona afectată se va desfăşura în funcţie de măsurile operative stabilite şi dispuse de managerul infrastructurii feroviare, CFR SA.

„Până la redeschiderea circulaţiei în condiţii de siguranţă, pot fi posibile întârzieri ale trenurilor de călători, dar şi ale altor trenuri din graficul de circulaţie pentru a se asigura legăturile la trenurile întârziate. CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile create de acest incident şi le mulţumeşte pentru înţelegere”, a transmis CFR Călători.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici