Pe Aeroportul Henri Coandă s-a dublat numărul personalului însărcinat să verifice certificatul verde la intratrea în ţară

Numărul de medici DSP pe fluxul de intrare în ţară prin Aeroportul Otopeni a fost dublat pentru a reduce aglomeraţia formată pentru verificarea green-pass-ului, informează, vineri, reprezentanţii Aeroportului Henri Coandă.

197 afișări
Imaginea articolului Pe Aeroportul Henri Coandă s-a dublat numărul personalului însărcinat să verifice certificatul verde la intratrea în ţară

Sursa foto: profimedia

Traficul pe Aeroportul Henri Coandă de derulează normal, vineri, însă la orele prânzului, între orele 14.00 - 15.30 s-au înregistrat aglomerări punctuale, după ce au aterizat două curse suplimentare.

Pe de altă parte, reprezentanţii Aeroportului spun că aglomeraţia s-a format şi pentru că au fost pasageri nemulţumiţi de noile restricţii care au avut un comportament recalcitrant faţă de personalul autorităţilor cu atribuţii de control al documentelor de intrare în ţară.

„Situaţia a fost ţinută sub control cu ajutorul personalului CN Aeroporturi Bucureşti, jandarmilor şi ai Poliţiei de Frontieră”, arată sursa citată.

Reprezentanţii Aeroportului Otopeni spun că este posibil ca astfel de aglomerări punctuale să apară în continuare.

„Pentru reducerea aglomeraţiei prin mărirea vitezei de procesare la controlul DSP, a fost dublat numărul de medici DSP de pe fluxul de intrare. De asemenea, pentru mai buna informare a pasagerilor şi pentru păstrarea ordinii publice, a fost suplimentat până la dublare şi numărul de angajaţi ai altor instituţii, inclusiv ai CNAB. Este posibil ca, urmare a noilor restricţii de intrare în ţară coroborat cu o creştere a numărului de pasageri care intră în ţară, să se înregistreza aglomerări şi în perioada următoare”, arată CNAB.

CN Aeroporturi Bucureşti face apel la toţi pasagerii să se informeze din timp asupra condiţiilor de intrare în ţară şi să ia toate măsurile necesare pentru respectarea acestora.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici