Video Peisaj de iarnă, la mijlocul lunii august, în judeţul Argeş. Zona se află sub Cod portocaliu de ploi şi grindină | VIDEO

Grindina care s-a abătut, joi, asupra mai multor localităţi din judeţul Argeş a acoperit terenurile cu un strat alb. Cei care au trecut prin zonă au fotografiat şi filmat piesajul neobişnuit pentru luna august şi au postat imaginile pe Facebook.

2096 afișări

Sursa video: Facebook/ Alexandru Alex

În imaginile postate pe Facebook de cei care au trecut prin zona Deduleşti, din judeţul Argeş, se vede cum terenurile de la marginea drumului sunt acoperite cu un strat alb, ca urmare a grindinei căzute în zonă în cursul zilei.

Surprinşi de acest peisaj, mulţi dintre cei care au trecut prin zonă au fotografiat şi filmat, iar imaginile au fost postate pe Facebook.

Meteorologii au emis, joi, mai multe avertizări Cod portocaliu de ploi torenţiale, vijelii şi grindină în mai multe localităţi din judeţele Argeş şi Vâlcea. Potrivit acestora, în aceste zone erau anunţate averse de 35 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi grindină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici